Gå til hovedinnholdet Gå til menyen

Endelig ny nettside

Vi røper ingen stor hemmelighet når vi sier at immunsvikt.no var moden for oppussing. Ting skjer raskt i det digitale, brukervaner endrer seg, nå leses nesten alt på mobil og vi har et sterkt ønske om å kommunisere bedre med de yngre medlemmene våre.

Med god hjelp fra HK reklamebyrå og HK Bits i Trondheim har vi utviklet nytt nettsted og ny visuell verktøykasse for foreningen. Et moderne formspråk som vil gjøre nettsiden og annen kommunikasjon mer levende og aktuell.

– Målet vårt er å lage en nettside som er tidsriktig, nyttig og lett å bruke. Som oppleves som relevant og blir et godt verktøy både for foreningen og medlemmene, sier Eva Brox, styreleder i Norsk Immunsviktforening.

Fokus på mestring og fellesskap

Sentralt i arbeidet med å fornye kommunikasjonen fra foreningen var ønsket om å formidle mestring, egenverd og fellesskap. Designet og brukeropplevelsen speiler Immunsviktforeningen og ESIDs (European Society for Immunodeficiencies) ambisjoner om å legge til rette for mestring, kunnskap og kontroll over egen situasjon.

– Nå håper vi at alle tar godt imot den nye nettsiden og bruker den med jevne mellomrom. Så skal vi – med god hjelp av medlemmene våre – gjøre vårt beste for å fylle siden med godt innhold, sier Brox.

Vil du være med og bidra?

Det siste er en hjertesak for Brox. I en frivillig organisasjon som Norsk Immunsviktforening er det helt nødvendig at medlemmene engasjerer seg og bidrar. Derfor ønsker hun seg flere bidragsytere til nettsiden og andre aktiviteter.

– Her er det muligheter for alle som vil lage innhold om immunsvikt og livet med diagnosen, enten du vil være journalist for oss, lage en blogg, skrive reisebrev eller helt andre ting, sier Brox.

Vil du bidra til den nye nettsiden, eller gi oss innspill på den? Send noen ord til info@immunsvikt.no

Endelig ny nettside