Gå til hovedinnholdet Gå til menyen

Å være pårørende

En ting er å ha primær immunsvikt, men det er ikke alltid lett å være den som står nær de med diagnosen. Episoden handler om det å være pårørende, både generelt men også spesielt med tanke på det å stå rundt noen med primær immunsvikt.

Livet som pårørende kan være både givende og krevende. Og da blir det viktig å ta vare på seg selv for å kunne ta vare på andre. Møt Sonia Urkedal som har 3 med medfødt immunsvikt i sin nærmeste familie.

Hør episoden her: Å være pårørende

Immunpodden er en podkast for deg som har primær immunsvikt, eller lever nær noen som har primær immunsvikt. I podkasten tar vi opp spørsmål og tanker som kan oppstå i livet med immunsvikt og lar forskere, leger og pasienter fortelle om sine erfaringer og lærdommer. For å gi deg et vitenskapelig alternativ til teoriene.

Initiativtager til Immunpodden er CSL Behring, med Kristin Mork som produsent og programleder. Lars Erik Andreassen var produsent og programleder.

Bidragsytere er Sonia Lovise Røsvik Urkedal og Anne Kristine Bergem som kommer med mange gode tanker og innspill.

Har du forslag til tema vi kan ta for oss i framtidige program, send gjerne en e-post til: redaksjonen.norge@cslbehring.com

Norsk immunsviktforening takker CSL Behring som produserer Immunpodden og som løfter frem relevante og aktuelle tema innen primær immunsvikt.

Se oversikt over alle episodene her:

https://www.immunpodden.no